Rólunk

Marketingügynökségünket azért hoztuk létre, hogy hatékony marketingkommunikációval segítsük a vállalkozásokat a siker elérésében. Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk, amely minden ügyfél egyéni igényeihez igazodik,


A professzionalizmus, a bizalmasság és a rugalmasság jellemez minket, így képesek vagyunk alkalmazkodni minden egyes ügyfél igényeihez.

Üdvözöljük a LEVELS weboldalán!

2022 júliusában alakultunk, és azóta is arra törekszünk, hogy kiváló marketingszolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A marketing széles spektrumát fedjük le online és offline megközelítéssel egyaránt. Tapasztalatunk és elkötelezettségünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek a legsokoldalúbb marketingmegoldásokat kínáljuk.

Szakértelmünk kiterjed a weboldalfejlesztésre is, hogy ügyfeleinknek modern és vonzó online jelenlétet biztosítsunk. Professzionális fotózást és videózást is biztosítunk, hogy segítsünk kiemelni termékei és szolgáltatásai legfontosabb jellemzőit.

Reklámgyártási szolgáltatásaink növelik ügyfeleink ismertségét és elérhetőségét. Tapasztaltak vagyunk a nyomtatásban és az óriásplakátok készítésében is, így biztosítva, hogy üzenete hatékonyan eljusson a célközönséghez.

Irodáink jelenleg Dunaszerdahelyen és Pozsonyban találhatók, így mindkét városból könnyen elérhetőek vagyunk. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek növelni a márkahűséget, növelni a piaci részesedést és elérni a kívánt eredményeket a dinamikus és versenyképes üzleti környezetben.

Ha minőségi, sokoldalú és hatékony marketingmegoldásokat keres, forduljon hozzánk bizalommal. A LEVELS csapata készen áll arra, hogy segítsen céljai elérésében.

Gyakori
Kérdések

A vállalatot hivatalosan 2022 júliusában alapították.

Jelenleg 2 irodánk van Szlovákiában.
Az egyik Dunaszerdahelyen található a Biskupa Kondého 4577/18 címen.
A második Pozsonyban található a Tomášikova 19. szám alatt.

Jelenleg 6 aktív alkalmazottunk van.

Az emberek az interneten keresnek információt. Könnyen elveszíthet egy ügyfelet, ha valahol hallott önről, de nem találja az interneten. Mi van, ha további információkra van szüksége? Mi van, ha a létesítményed címét szeretné megtudni? Vagy egy telefonos elérhetőséget?

Igen, az interneten különböző listák vannak hasonló információkkal. De ki fogja nyomon követni ezek időszerűségét vagy elérhetőségét? Saját weboldalával Ön rendelkezik ezekkel az adatokkal, ráadásul a potenciális ügyfél is jobban megbízik az Ön weboldalán és nem a különböző kétes portálokon található információkban.

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy weboldal elkészítése körülbelül 20-30 napot vesz igénybe. Természetesen ez a projekt terjedelmétől is függ. Egy egyszerű bemutatkozó oldal akár egy hét alatt is elkészülhet. Míg egy nagyszabású webes alkalmazás több hónapot is igénybe vehet. Ezért hasznos a becsléshez egy őszinte elemzés, amelyben pontosabb határidőkben tudunk megállapodni.

Egy marketingkampány, amely akár +318% is növelheti az eladásokat.

@ 2022 Levels Group s.r.o.

All rights reserved

Biskupa Kondého 4577/18,Dunajská Streda

Tomášikova 19, 821 02 Bratislava

lorem ipsum dolor sit amet consectetur ?

lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit class mauris